Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szóbeli tételek álá Zsá Ni xD

2010.12.30. 12:40 - Dzsennettt

zene: SS501 - Love Like This
 

Na tanulnom kéne, de nincs kedvem, és Csillával kitaláltuk, hogy milyen szóbeli tételeket tudnék kisujjból megcsinálni :D

1. Sorolja fel a SHINee együttes tagjait! Elemezze a tagok szerepét az együttesben! Egyénileg kiválasztott tag adatait kéretik megadni (szül.idő, hely, vércsoport, stb...) ( Ha nem Jonghyunt választottad, buktál xD)

2. Sorolja fel a Super Junior együttes tagjait, a mostanit, és az előző verziót is. Elemezze, hogy Hangeng miért hagyta el a csapatot! Írja le az egyik tag önéletrajzát! (Ha nem Ryeowookot választod.... xD)

3. Hozza ide nekem Kim Hyun Joong-ot! Garantált ötöst kaphat!

És itt a vizsga véget is érne, mert egyéb teendőim lennének xD
öööö, mennem kell majd mosogatni, meg ... nemtom :D

Szilveszterkor átjön Bájánká meg Zófia! :D tök jóóó :D Tartunk majd SHINee partit :D :D Meg leszedek még egy csomó másik cd-t, amúgy is pótolnom kell :D

Na, fúni vidi helyett, vidi for Gabi :D

Changmin mikor lett ien atompasi?? :O de a sikoly az kell :D :D

xoxo
Zs.

A bejegyzés trackback címe:

https://willimilli.blog.hu/api/trackback/id/tr352548105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabi 거비 · http://peekapeekapeekaboo.blogspot.com/ 2010.12.30. 15:08:29

jaaaaj nekeeeeem♥♥
csángmin mindig ilyen atompasi volt ^^ najónem..az elején inkább cuki XD de akkor melyikük nem XD még yunho is a fogsorával :D annyiraédeees~♥♥

sachiko 2010.12.30. 16:01:40

Tisztelt rektorasszony!
Szeretnék panaszt emelni ... Zsanett oktató ellen (Korea szak, KPOP kurzus), mert a vizsgáztatási módja nem megfelelő! Elfogult egy bizonyos tananyaggal szemben, ha a hallgató nem helyesen választ megbuktatja! Kérem kivizsgálását az ügynek, mely ellen több hallgató is felszólalt!
Köszönettel,
... Csilla (Budapesti Koreai Egyetem - Korea szak 09' évfolyam)

#
Tisztelt ... Csilla!
Mivel panaszt csak ön emelt e remek tanerő ellen, ezért sajnos kérelmét a vizsgálatra megtagadjuk. A jövőben kérjük, jobban tanulja meg az anyagot, főleg azt, hogy a lektorasszonynak kik a kedvencei!
Üdvözlettel:
... Zsanett
főiskolai lektor, szakoktató (Koreai Szak, KPOP kurzus)

Tisztelt Rektorasszony!
Szeretnék fellebbezni, hiszen nem tartom jogosnak az elutasítást. Mivel 1, azaz EGY fő a szak hallgatóinak száma, ezért igenis fontosnak tartom, hogy ne érje ilyen igazságtalanság a hallgatókat. Az említett tanárnő ne...m adta le rendesen az anyagot, nem említette, hogy elfogult lesz az anyaggal kapcsolatban, így felelésnél, mikor a szabadon választható anyagnál mást választottam, mint amit a tanárnő szeret, megbuktatott! Ha nem kíván kivizsgálást tartani, akkor kénytelen leszek az Oktatási Minisztériumhoz fordulni! Nem engedhetem, hogy a Budapesti Koreai Egyetem ilyen dolgokat tegyen!
Üdvözlettel,
... Csilla (BKE - Korea szak 09' évfolyam)

A panaszbenyújtását újra átgondoltuk, és figyelembe vettük az iskolai szabályzatot is. Elnézését kérjük, de HA! bejárt volna órákra, tudomást szerzett volna a tanárnő különleges elvárásaira. A tanárnő állítása szerint maga a vizsgán először... részt se akart venni, a"tanárnőőőőő, más dolgom volt" - idézte az ön szavait. Eme tökéletes tanerő még így is adott magának egy esélyt, és kérem, mint a szak egyetlen tanulója (és egyben a lektor jó barátjaként) fogadja el, hogy a panaszát újfent elutasítsam. Következő félévben indítunk vizsgakurzust, sok szeretettel várjuk.
Tisztelettel:
... Zsanett
főiskolai lektor, szakoktató (BKE, Koreai Szak, KPOP kurzus)
Melléklet: Értesüléseink szerint Ön meg akarta vesztegetni a Tanárnőt, személyesen Kim Hyun Joong-gal!!

Tisztelt Rektorasszony!
Ha végre nem önmaga fényesítésével foglalkozna, akkor észrevenné az iskolájában felmerülő problémákat, amikről már értesítettem az Oktatási Minisztériumot és kifogják vizsgálni! Elfogadhatatlan, hogy egy tanár, aki egyben a rektor is, akármilyen pozíciót tölt még be, ily módon viselkedjen! Nem hirdetett meg vizsgaidőpontokat, kénye-kedve szerint vizsgáztatja a hallgatókat! Ez nem mehet így tovább! Ez már nem a bukásomról szól, hanem az igazságtalanság szürke ködéről, amely körüllengi az iskolát! Ezennel megindítom a lefokozási pert, hogy ne történjen több ehhez hasonló ügy és ne rontsuk tovább a Budapesti Koreai Egyetem hírnevét!
... Csilla

Dzsenett 2010.12.30. 16:31:45

@nanaaa debütkor mindenki elég gázos :D Kivéve Jonghyun!! ő már akkor tök jó volt ♥ :D:D:D
@sachiko LoL! xD még mindig nekem van igazam :D


süti beállítások módosítása